.

Учени регистрирали необикновени мутации на животни и растения

Учени от Британския университет по науките открили доста притеснителни факти за територия на Тайланд. Няколко малки острова от западната част на страната на име Лангваки са изледвани от учените, които са открили странни мутации. Намерили са 

Учени регистрирали необикновени мутации на животни и растения
Учен
от Британския университет по науките открили доста притеснителни факти за територия на Тайланд. Няколко малки острова от западната част на страната на име Лангваки са изледвани от учените, които са открили странни мутации.

Намерили са  влечуги, бозайници и насекоми, дори и растения, който притежават странни трансформации. Едни от "нормалните" изменения са били двуглави влечуги или такива със закърнели крайници.

Имало е насекоми без крила или пък с огромни крила. Най-шокиращото е било откриването на мухи с размери около 8x4 сантиметра, като нормалната пропорция е около 1 сантиметър на половин сантиметър.

Мутации са забелязвани на много места по света на животни и растения, но в порядъка на 10%-20% промяна в размера, а не 800%.

На тези острови е започнало разследване с помощта на учени и служители на реда. Целта е да се разбере причината за тези мутации. Изследователите отказали да коментират причините, но се предполага, че е заради тайни опити с ядрени оръжия или отпадъци на тайландската армия.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...